Elektriker Bromma

Snabb och professionell service till låga priser | 08-522 334 40

Elektriker Bromma

VI HAR SÄKERHETEN I FOKUS 

Fel på elektriciteten är en av de vanligaste orsakerna till olyckor och bränder i svenska hem. Bristfälliga elinstallationer kan vara mycket farliga, därför rekommenderar vi att ni hör av er till oss ni vill ha hjälp.

Att elsäkra hemmet ordentligt är mycket viktigt för de boendes säkerhet och trygghet. Lekmän bör inte ge sig i kast med krångliga och riskabla installationer. Hör av dig till oss på Elvisionen om di har några frågor om elsäkerheten i ditt hem.

Det är alltid den boende som har ansvaret för elsäkerheten i hemmet. Detta ansvar innefattar alla produkter som är eldrivna, från sänglampan till torktumlaren. Äger du huset är du dessutom ansvarig för alla fasta elinstallationer.

Låt en elektriker besiktiga hemmet

Är du på väg att flytta in i ett nytt hem? Då uppmanar vi dig att kontakta en elektriker med de rätta fackkunskaperna besiktiga boendet. Våra kompetenta elektriker i Bromma kan självklart hjälpa till med det. Vi kommer att upptäcka potentiellt farliga elfel och andra tveksamheter.

Vi rekommenderar dessutom att du låter oss installera en jordfelsbrytare om du inte redan har det. En jordfelsbrytare är en bra försäkring mot farliga elolyckor och bör finnas i varje modernt hem.

Se även till att barnsäkra ditt hem, ett måste för alla barnfamiljer. Petskydda samtliga eluttag och se till att det inte ligger några lösa sladdar i hörnen. Dra ut eluttag till brödrostar och annat när de inte används. Viktigt är också att alltid ha glödlampa i armaturer så att barnen inte kan sätta fingrarna i den strömförande sockeln.

Behörigt folk bör göra elinstallationer

Vid minsta osäkerhet så rekommenderar vi att du låter elarbeten utföras av en elbehörig och auktoriserad yrkesman. Att arbeta med elinstallationer som man inte är behörig för är farligt och faktiskt också olagligt. Kontakta oss på Elvisionen istället – vi kan hjälpa dig med service eller installation av el.

Det är alltid rekommendabelt att låta en auktoriserad elektriker göra alla elarbeten i ditt hus. Hållbarheten blir bättre, säkerheten blir större och du kommer att slippa mycket problem med försäkringsbolagen om en olycka mot förmodan skulle vara framme.

Bor du i ett äldre hus är det av särskild vikt att du anlitar en kompetent och certifierad yrkesman. Det är alltid svårt att veta hur väl utförda tidigare ägares elinstallationer är, och det är alltid bra att låta en elektriker göra en ordentligt elbesiktning redan vid den ordinarie husesynen. Man kan aldrig vara nog försiktig, det finns många exempel på olyckor och bränder som orsakats av farliga elinstallationer.

Byt ut ojordade uttag

I gamla hus kan det i många fall finnas gamla ojordade uttag som behöver bytas ut. En professionell yrkesman bör anlitas för dessa jobb, särskilt viktigt är det i utrymmen som kök, tvättstuga och badrum.

Har du fler frågor eller behöver hjälp med elinstallationen i ditt hem? Hör av dig till oss på Elvisionen, vi kommer att göra vårt yttersta för att hjälpa dig.

 

Elvisionen är elektrikern som kan hjälpa dig att förverkliga din vision!